content/kokit.jpgTervetuloa Metos Centeriin

 

Metos Center on ammattikeittiöalan Euroopan laajin myyntinäyttely ja koulutuskeskus pääkonttorimme yhteydessä Keravalla. Tarjoamme sinulle ammattikeittiöiden parhaan osaamisen ja kaikki ratkaisut saman katon alta. Metos Centerissä on aina esillä viimeisimmät uutuudet, konseptit ja kaikki laitteet ammattikeittiöön. Täältä tavoitat alan asiantuntijat keittiösuunnittelusta keittiömestareihin ja kouluttajiimme.

Metos Centeristä löytyy valmiita ratkaisuja aina tuotantokeittiöstä ravintolamaailmaan. Lisäksi kolme erityyppistä demokeittiötä tarjoavat mahdollisuuden tutustua alan viimeisimpään tekniikkaan. Demokeittiöissä pääset itse käyttämään laitteita kouluttajiemme tai keittiömestareidemme kanssa. Maku-niminen henkilöstöravintolamme toimii kehityslaboratorionamme, jossa testaamme päivittäin erilaisten ratkaisujen toimivuutta suomalaisessa ammattikeittiöympäristössä. Maku-ravintola on Suomen ainut ammattikeittiö, jossa jokainen laite on varustettu energian- ja vedenkulutusmittarein. Jatkuvalla mittaamisella keräämme arvokasta tietoa laitteiden, prosessien ja työtapojen vaikutuksesta ympäristön kuormitukseen. Olemme myös keränneet tietopaketin, jonka avulla voimme neuvoa miten kulutuksen mittaus tulisi järjestää uusiin ja peruskorjauksen alla oleviin ammattikeittiöihin.

Metos Center on myös koulutuskeskus, jossa järjestämme erilaisia koulutustilaisuuksia, luentoja sekä täydennyskoulutusta ammattikeittiöalan osaajille. Käytössä on 70 hengen auditoriotila ja erillisiä koulutusluokkia.

Ilmoitathan etukäteen tulostasi sähköpostitse metos.center@metos.fi tai puhelimitse 0204 3913, niin osaamme varata oikeat asiantuntijat käyttöösi.

Tervetuloa.

Ajo-ohjeen löydät tästä linkistä