Ledige stillinger

 

Metos AS er en ledende leverandør av storkjøkkenutstyr og service i det norske marked med en omsetning på 200 mill. NOK. Metos AS tar hånd om hele prosessen fra prosjektering til levering og vedlikehold. Vi er ca. 70 ansatte fordelt på hovedkontor samt avdelingskontorer i Norge. Metos AS er en del av Metos-gruppen med hovedkontor i /Finland og salgs-/ service selskaper Finland, Sverige, Norge, Latvia, Litauen, Estland, Russland, Nederland og Belgia. Metos-gruppen omsetter for ca. 1600 mill. NOK og eies av det italienske konsernet Ali Group med hovedsete i Milano. AliGroup er ledende innen salg og produksjon av storkjøkken-utstyr i Europa og verden.


VI SØKER FOR SNARLIG TILTREDELSETIL VÅRT
AVDELINGSKONTOR I TRONDHEIM:


SELGER
Trøndelag


Vi søker en positiv og glad kollega med salgserfaring til spennende og krevende prosjekter innenfor hotell, restaurant, catering og matomsorg. I vår kundeportefølje finnes alt fra gründerne til de største internasjonale hotellkjedene og vi har vært en ledende leverandør i over 30 år. Dine arbeidsoppgaver blir å avdekke nye prosjekter, etablere nye kunder og å utvikle eksisterende relasjoner gjennom oppsøkende arbeid i distriktet.

Følgende egenskaper er ønsket:
• Distriktskunnskap og lokale relasjoner innenfor HORECA og matomsorgen
• Salgserfaring med dokumenterte resultater
• Strukturert og selvstendig
• Setter høye mål, og når dem
• Stor grad av egendrive
• Mestrer og presterer i stressende situasjoner og på korte tidsfrister

Søker må ha førerkort klasse B og disponere egen bil. Vi tilbyr en solid arbeidsplass, markedstilpasset lønn, bilgodtgjørelse, gode forsikringsordninger, hyggelige kolleger og spennede kunder. Forvent stor grad av frihet kombinert med stort ansvar, høyt tempo og krevende salgsarbeid.

Søknadsfrist: 15.10.2018
Søknad kan sendes på mail til: stilling.norge@metos.no
Søknad merkes "Selger Trondheim"

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte:
Espen Melheim
Salgskonsulent
Tlf. +47 911 32 753
Email: espen.melheim@metos.no   

Per Knudsen
Daglig leder
Tlf.+47 918 60 324
Email: per.knudsen@metos.no

content/prosjektleder.jpg 

 

LinkedIn Du kan følge oss på LinkedIn