Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arviostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.

 

Haemme Itä-Suomen alueelle

MYYNNIN ALUEPÄÄLLIKKÖÄ


myymään keittiölaitteita ja -ratkaisuja ammattikeittiöille. Laite- ja konseptiratkaisumme ovat jo käytössä lukuisissa maamme ammattikeittiöissä. Olet tuloshakuinen ja kannat vastuun myynnin tavoitteiden saavuttamisesta. Palat halusta auttaa asiakasta löytämään aina tarkoitukseensa parhaan ratkaisun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaamisella saat asiakkaan luottamuksen. Haluat kehittyä tuotteiden ja palveluiden syväosaajaksi, jolloin parhaiten autat asiakastamme menestymään. Työpisteesi sijaitsee Kuopion aluekonttorissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
■ ammattikeittiöalan koulutusta
■ usean vuoden työkokemuksen tuomaa ammattikeittiöiden ja asiakkaiden tuntemusta
■ innovatiivista lähestymistapaa
■ pitkäjänteistä, suunnitelmallista työtapaa, myyntihenkisyyttä ja hyvää palveluasennetta
■ projektityöskentelyn hallitsemista
■ huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Eduksesi luetaan
■ englannin, ruotsin tai venäjän kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä mukavien asiakkaiden, kilpailukykyisten tuotteiden sekä palveluiden parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antero Salo puh. 020 439 4631. Täytä sähköinen hakemus 17.12.2017 mennessä tästä linkistä. Kanditaattien haastattelut tapahtuvat vuoden vaihteen jälkeen viikolla 2.


Haemme Keravan tehtaallemme tuotekehityksen suunnittelutiimiin

KOKENUTTA TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ


Tuotekehitysinsinöörinä olet avainroolissa yrityksemme laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman kehittämisessä. Olet asiantuntijana mukana projekteissamme kehittämässä laadultaan ja valmistuskustannuksiltaan kilpailukykyisiä tuotteita ja tuoteperheitä ammattikeittiökäyttöön. Vastaat projektin kylmälaite- ja ilmankierron suunnittelusta sekä tuotteen mekaanisesta suunnittelusta ja valmistuskuvien tekemisestä. Vastuullasi ovat myös kylmälaite- ja ilmankierron testaus ja tulosten analysointi ja dokumentointi projektin eri vaiheissa.

Tämä työ tarjoaa sinulle näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen ja loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi edelleen. Menestyäksesi roolissasi tarvitset organisointitaitoja sekä kykyä toimi luontevasti erilaisissa ryhmissä työkavereista asiakkaisiin ja alihankkijoihin. Olet jo alalta kokemusta useamman vuoden hankkinut ammattilainen ja tottunut toimimaan itsenäisesti. Olet mielelläsi monessa mukana ja toimit joustavasti myös paineen alla. Arvostamme myös projektinhallinnan käytännön osaamistasi sekä järjestelmällistä, aktiivista ja ratkaisuhakuista työskentelytapaasi.

Toivomme sinulta vähintään AMK-insinöörin koulutusta soveltuvalta tekniseltä alalta. Tunnet 2D- ja 3D-työkalut sekä PDM-järjestelmien toiminnan. Vaiheistettu Lean-kokoonpano sekä ohutlevyvalmistustekniikat ovat sinulle myös tuttuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä mukavien asiakkaiden ja työkavereiden sekä kilpailukykyisten tuotteiden ja palveluiden parissa. Nautit meillä ison talon etujen lisäksi hyvästä yhteishengestä ja kehityt ammattilaisena. Täytä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 28.11. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Laura Niemeltä, puh. 0503780862 tai laura.niemi@opteam.fi.

 


Haemme Keravan tehtaallemme tuotekehityksen suunnittelutiimiin

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ


Tuotekehitysinsinöörinä olet mukana projekteissa kehittämässä laadultaan ja valmistuskustannuksiltaan kilpailukykyisiä tuotteita ja tuoteperheitä ammattikeittiökäyttöön. Vastaat projektin mekaanisesta suunnittelusta ja valmistuskuvien tekemisestä. Osallistut tuotteiden testauksiin sekä tulosten analysointiin ja dokumentointiin projektin eri vaiheissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä, mukavien asiakkaiden ja työkavereiden sekä kilpailukykyisten tuotteiden ja palveluiden parissa. Meillä nautit ison talon etujen ja hyvän yhteishengen lisäksi näköalapaikasta ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen. Tehtävä kehittyy mukanasi ja kanssasi työskentelevät niin osaavat kollegat kuin yhteistyökumppanitkin.

Toivomme sinulta vähintään AMK-insinöörin koulutusta soveltuvalta tekniseltä alalta. Voit olla juuri valmistunut, työharjoittelussa suunnittelutehtäviä tehnyt tai jo alalta kokemusta hankkinut ammattilainen. Tunnet 2D- ja 3D-työkalut sekä PDM-järjestelmien toiminnan. Myös aiempi kokemus projekteissa toimimisesta auttaa sinua tehtävän haltuunotossa.

Työntekijänä olet järjestelmällinen, aktiivinen ja ratkaisuhakuinen. Toimit tehokkaasti ja luontevasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit joustavasti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme täyttämällä hakemus tämän linkin kautta viimeistään 28.11. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Niemi, puh. 0503780862 tai laura.niemi@opteam.fi.

 

 
Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle