content/MIR_5546.jpg

 

 

 
 

METOS TYÖPAIKKANA
Liity mukaan iloiseen joukkoomme!

 
 

 

 
 Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arvostamme.
 
Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.
 
Työkavereiksi haluamme ihmisiä, joilla on intohimo ammattikeittiöalaan ja asiakasta ajatteleva asenne.
 
   
 Avoimet työpaikat ja avoin hakemus 
   

 

content/kolme_duunia.jpg
 

 

 

 
 

Hyvinvointi on meille tärkeää!

 
 

 

 
 

TYÖ, JOSSA VIIHDYT
Työn sujuvuuden kehittäminen on meille tärkeää. Meillä on töissä mukavaa, koska työyhteisömme on avoin, autamme toinen toisiamme työssä eteenpäin ja olemme ystävällisiä toisillemme.

KEHITY TYÖSSÄSI
Kehity ammattikeittiöalan osaajaksi. Monipuoliset tehtävät ja projektit antavat sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

MAHDOLLISUUKSIA VAPAA-AIKAAN
Vapaa-ajalla harrastekerhot, liikunta- ja kulttuurietu ja lomamökit ovat käytettävissäsi.

LOUNASTA HENKILÖSTÖRAVINTOLASSA
Nauti lounashetkesi Keravan toimipisteessä uusitussa viihtyisässä henkilöstöravintolassamme erinomaisen ruoan merkeissä.

HENKILÖKUNNAN MUISTAMINEN
Muistamme onnitteluiden lisäksi lahjaesineellä pitkiä työuria ja elämän iloisia hetkiä kuten perheenlisäystä.

VIRKISTÄYDYMME YHDESSÄ
Yksiköt järjestävät yhteistä virkistäytymisaikaa, jolloin heitetään työt hetkeksi narikkaan ja nautitaan yhdessäolosta.

 
 

 

 
 

Työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat

 
 

 
Oletko työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa vailla?

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta, opinnäytetyön, gradun tai diplomityön tekemisestä, ole rohkeasti meihin yhteydessä jättämällä avoin hakemus järjestelmäämme.

Olemme mukana monissa rekrytointi- ja oppilaitostapahtumissa. Tule tapaamaan meitä, kerromme mielellämme meistä ja vastaamme kysymyksiisi!

 
 

 

 

 content/testimonial.jpg

Arjen sujumisen kannalta aamuvuoro joustavalla työajalla on todella hyvä juttu. Arvostan myös hyviä henkilökunta-etuja, kuten hienoa uutta henkilöstöravintolaamme, jossa on kiva syödä päivittäin.

Mika, kokoonpanija

Pidän työstäni, koska se on monipuolista ja nautin ihmisten kohtaamisesta. Olen viihtynyt Metoksella, koska minulle on annettu mahdollisuus uralla etenemiseen eri tehtävien kautta. Täällä on myös hyvä työyhteisö ja apua saa aina tarvittaessa.

Tuukka, aluepäällikkö

Tykkään siitä, että täällä on joustava työaika ja vapaa ilmapiiri tehdä töitä. Metoksella on mielestäni hirmu hyvä työilmapiiri, työkavereita tervehditään ja kaikki ovat ystävällisiä toisilleen.

Anne, logistiikatyöntekijä

 

 

 

LinkedIn Metoksen LinkedIn- sivu

 

Rekrytointijärjestelmän rekisteriseloste