Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arviostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.

 

Etsimme HUOLTOASENTAJAA Vaasaan


Olet meille nappivalinta, jos omaat taustaa laitehuollosta sekä pidät itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä. Tehtäviisi sisältyvät ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt asiakkaiden keittiössä. Huollon tukikohtana toimii Vaasa.


Toivomme sinulta

sähköasentajan koulutusta ja työkokemusta laitehuollosta
ajokorttia ja valmiutta liikkuvaan työhön
asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja yhteistyökykyä
joustavuutta ja intoa oppia uutta

Eduksesi luetaan jäähdytystekniikan osaaminen ja kylmälupa yli tai alle 3 kg. Lisäksi eduksesi luetaan ruotsin ja englannin kielen taito.

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan ryhmään, iloisten ihmisten pariin. Tarjoamme sinulle ison talon etujen lisäksi keskeisen näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen ja tarjoamme jatkuvan koulutuksen uusimman laiteteknologian saloihin sekä monipuolisen työkentän mukavien asiakkaiden parissa.

Tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti ja työturvallisuuskortti vaaditaan tai vaaditaan suoritettavaksi.

Haku tapahtuu yhteistyökumppanimme Baronan kautta 31.3.2018 mennessä, laitathan hakemuksesi tämän linkin kautta.

 


KESÄTYÖPAIKAT KERAVALLA


Metos palkkaa kesätyöntekijöitä kevään aikana aina toukokuun loppuun asti. Tehtävien luonteesta johtuen hakijoiden tulee pääsääntöisesti olla 18 vuotta täyttäneitä.
Tuotannon kesätyöntekijöilla toivotaan olevan alan koulutusta tai kokemusta tai olevan alan opiskelija. Jokainen kesätyönhakija tulee saamaan henkilökohtaisesti tiedon rekrytoinnin lopputuloksesta tai päättymisestä.Alla linkit hakemuksiin:

Kesätyö 2018, toimihenkilöt

Kesätyö 2018, varasto

Kesätyö 2018, henkilöstöravintola

Kesätyö 2018, tuotanto

 
Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle