Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arviostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.


 

Haemme Jyväskylään myynnin ALUEPÄÄLLIKKÖÄ


myymään ammattikeittiölaitteita ja -ratkaisuja julkiselle sektorille, ravintoloille, kahviloille ja myymälöille Keski-Suomen alueella. Laite- ja konseptiratkaisumme ovat jo käytössä lukuisissa maamme sairaaloissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, ravintoloissa ja myymälöissä. 

Olet tuloshakuinen ja kannat vastuun myynnin tavoitteiden saavuttamisesta. Palat halusta auttaa asiakasta löytämään aina tarkoitukseensa parhaan ratkaisun.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaamisella saat asiakkaan luottamuksen.
Haluat kehittyä tuotteiden ja palvelujen syväosaajaksi, jolloin parhaiten autat asiakasta menestymään.

Työpisteesi sijaitsee Jyväskylän aluekonttorissa.

Menestyminen edellyttää
■ teknistä, kaupallista, ammattikeittiöalan tai muuta soveltuvaa koulutusta
■ vähintään 7 vuoden työkokemusta esim. teknisestä myynnissä tai ammattikeittiössä ¦ innovatiivista lähestymistapaa
■ pitkäjänteistä, suunnitelmallista työtapaa, myyntihenkisyyttä ja hyvää palveluasennetta
■ projektityöskentelyn hallitsemista
■ huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Eduksesi luetaan
■ myymäläpuolen tuntemus
■ englannin tai ruotsin kielen osaaminen
■ keittiön ja salin tuntemus

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä mukavien asiakkaiden, kilpailukykyisten tuotteiden sekä palveluiden parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antero Salo puh. 0400 402685.

Täytä sähköinen hakemus 14.9.2018 mennessä tästä linkistä.
 Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle