Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arvostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.

 

 

Haemme Kemi – Tornio seudulle HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt ammattikeittiöissä Pohjois-Suomen talousalueella.

Odotamme Sinulta:
• sähköasentajan koulutusta ja työkokemusta laitehuollosta vähintään 2 vuotta
• ajokorttia ja valmiutta liikkuvaan työhön
• itsenäistä ja itseohjautuvaa, sekä vastuuntuntoista työotetta
• asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja yhteistyökykyä
• joustavuutta ja intoa oppia uutta
• englannin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle:
• hyvän perehdytyksen tehtävään
• jatkuvan koulutuksen uusimman teknologian saloihin
• ajanmukaiset työvälineet
• monipuolisen työkentän mukavien asiakkaiden parissa

Eduksesi luetaan kokemus laitehuoltojen tekemisestä kentällä/ asiakkaan luona, kylmätyölupa yli tai alle 3 kg tai valmius opiskella, kokemus ammattikeittiölaitteista ja jäähdytystekniikan osaaminen. Voit hakea tehtävää yhteistyökumppanimme Baronan sivuilta 4.4.2019 mennessä.

 

 

Haemme MATERIAALI- JA TUOTANNONSUUNNITTELIJAA Sorsakoskelle

Haemme yhteistyössä Baronan kanssa joukkoomme materiaali- ja tuotannonsuunnittelijaa Sorsakosken tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työhösi kuuluu materiaalien hankinta tuotannon tarpeisiin ja materiaalivaraston ylläpitoon liittyvät tehtävät. Osallistut myös tuotannon suunnitteluun yhteistyössä työnjohdon kanssa.

Toivomme sinulta:
- alan koulutusta (AMK)
- kokemusta osto- ja hankintatehtävistä
- SAP ja Office-ohjelmistojen sujuvaa hallintaa
- sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi
- joustavaa ja toimeen tarttuvaa työotetta
- hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus tuotannonsuunnittelusta sekä Sovelia-ohjelmiston hallinnasta. Hae tehtävää yhteistyökumppanimme Baronan sivuilta.

 


Haemme Keravan varastolle VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ


Varastotyöntekijä

Työnkuvaasi kuuluvat erilaiset varaston tehtävät, kuten saapuvan tavaran vastaanotto ja hyllytys, varaosien ja tuotantotilausten keräily sekä lähetystyöt. Lisäksi pidät huolta varaston järjestyksen ylläpitämisestä. Työaika tehtävässä on arkisin päivävuorossa joustavasti klo 6:00 – 18:00 välissä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä tai logistiikka-alan koulutuksen, mutta tärkeintä on työtä pelkäämätön asenne ja aito motivaatio suoriutua kaikista annetuista tehtävistä erinomaisesti. Käytät työssäsi apuna työntömastotrukkia, joten edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Varaosavaraston työntekijä
Työnkuvaasi kuuluvat monipuolisesti varaston tehtävät, kuten varaosien vastaanottaminen, tarkistaminen, tarroittaminen ja hyllyttäminen. Lisäksi keräilet ja pakkaat varaosia sekä ylläpidät varaston järjestystä. Työskentelet Metoksen keskusvarastolla Keravalla päivävuorossa joustavasti klo 6 - 18 välillä.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta logistiikan työtehtävistä tai logistiikka-alan koulutusta. Työkielenä on suomi ja englannin osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös perustason tietoteknisiä taitoja, sillä tietotekniikkaa käytetään osana varaston ohjausta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Eduksi katsomme myös trukinajotaidon.

Haethan tehtävää yhteistyökumppanimme Baronan sivujen kautta: varastotyöntekijä ja varaosavaraston työntekijä.

 

 

 

Haemme kesätyöntekijöitä tehtaalle ja toimistoon


Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.
Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle

 


Rekrytointijärjestelmän rekisteriseloste