Huippu-uutuus astianpesuun: Metos WD-6 Duplus säästää 1000 € vuodessa!

( 1.2.2012 )

Metoksen uusi kupuastianpesukone WD-6 Duplus on valittu yhdeksi ”Gastron Parhaat” –tuotteeksi. Arvovaltainen tuomaristo kuvaa tuotteen käyttökustannuksia ”uskomattoman alhaisiksi”. Heidän mielestään tuote on todellinen innovaatio ja tukee kestävää kehitystä.

Metos WD-6 Duplus on markkinoiden ainoa kupuastianpesukone, jossa on kaksoisloppuhuuhtelu. Ainutlaatuisen tekniikan ansiosta koneen vedenkulutus on vain yksi litra per pesukori, kun se tavallisilla kupuastianpesukoneilla on 3-5 litraa per kori.

Pienen vedenkulutuksen ansiosta Metos WD-6 Duplus säästää käyttökustannuksia (vesi, sähkö, pesuaine) 1000 euroa vuodessa tyypillisessä kohteessa, jossa pestään 80 koria päivässä. Laskelmassa vertailu on tehty koneeseen, joka kuluttaa 2,8 litraa vettä per pesukori. Säästö on luonnollisesti vielä enemmän, jos vertailtava kone kuluttaa esimerkiksi 4 litraa per pesukori.

Investointi uuteen tekniikkaan tänään merkitsee sitä, että käyttökustanukset pienenevät heti ja investointi maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisenä vuotena ja sen jälkeen säästöä tulee elinkaaren aikana helposti 1000 euroa vuodessa!

Metos WD-6 Duplus kupuastianpesukone on nähtävissä Gastro-messuilla Helsingissä 14.-16.3.2012 Metoksen osastolla 6a105. Tervetuloa tutustumaan puhtaasti kirkkaimpiin säästöihin!

Lisätietoja: tuotepäällikkö Timo Värpiö (timo.varpio@metos.com)