Metos TempNet - vaivatonta omavalvontaa

( 15.12.2011 )

Metos TempNet on uusi, täysin automatisoitu ja langaton seurantajärjestelmä, joka mahdollistaa ammattikeittiön omavalvontatietojen reaaliaikaisen valvonnan ja rekisteröinnin.

Järjestelmän kehitystyön perustana on ollut helppokäyttöisyys sekä pitkälle viety muuntojoustavuus. Langattomalla tiedonsiirtotekniikalla toteutettu järjestelmä on erittäin helppo asentaa ja ylläpitää. Valvontatiedot siirtyvät internetin kautta palvelimelle, joten järjestelmä on riippumaton keittiön muista tietojärjestelmistä ja niihin tehtävistä muutoksista.Järjestelmää voidaan hyödyntää raaka-aineiden vastaanottotarkastuksissa, kylmälaitteissa, ruoan valmistuksen, kuumennuksen ja jäähdytyksen yhteydessä, tarjoilulinjastoissa, kuljetuksissa sekä astianpesukoneissa.

Lue lisää.

Metos TempNet -järjestelmästä voit kysyä lisätietoja Metoksen myynnistä. Voit pyytää tarkemman tarjouksen juuri sinun keittiösi laitekannan, toiminnan ja omavalvonta-suunnitelman pohjalta. Soita 0204 3913 tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse metos.finland@metos.com.