SelfCooking Centerit tositoimissa jalkapallon MM-kisoissa Etelä-Afrikassa

( 16.7.2010 )

Suurten tapahtumien järjestäminen on aina suuri haaste myös ruokapalveluiden näkökulmasta. Maailman suurin urheilutapahtuma, jalkapallon MM-turnaus osoitti, että oikeilla välineillä lämmintä ruokaa voidaan tarjota suurillekin joukoille lyhyessä ajassa. Kymmeniä tuhansia katsojia stadionillle houkutteleva MM-ottelu on haasteena aivan erityinen, kestäähän ottelun puoliaikatauko vain 15 minuuttia. Tässä lyhyessä ajassa pitäisi pystyä tarjoamaan jotain syötävää valtavalle katsojajoukolle. Nopeus ja hyvä suunnittelu ovat tässä valttia.

Heinäkuussa päättyneessä jalkapallon MM-turnauksessa kirkkaimmat mitalit korjasi Espanja, mutta keittiöpuolella juhlivat SelfCooking Centerit, samat laitteet, jotka löytyvät myös useimmista suomalaisista ammattikeittiöistä. Esimerkiksi Etelä-Afrikan Durbanin kaupungissa sijaitsevan Moses Mabhida -stadionin, jonne mahtuu peräti 62.000 katsojaa, keittiöissä oli 36 SelfCooking Center -kypsennyskeskusta. Niiden avulla niin katsojat, kutsuvieraat kuin huoltojoukotkin saatiin muonitettua ennen otteluja, otteluiden puoliajalla ja otteluiden jälkeen.

Ruokaa pitää olla tarjolla toki muuallakin kuin stadionilla. Monet hotellit, kuten mm. Crystal Towers, Stargate ja Southern Sun luottivat samaan maailman johtavaan kypsennysteknologiaan.

SelfCooking Center on Suomen ylivoimaisesti myydyin kypsennyslaite tuoteryhmässään. Se on saanut laajasti kiitosta asiakkailta ja on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi tilanteisiin, joissa vaaditaan kestävyyttä, nopeutta, helppoa käytettävyyttä sekä erinomaista kypsennystulosta. SelfCooking Centerit ovat nähtävissä ja kokeiltavissa Keravan Metos Centerissä.