Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arviostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.

 

Haemme Keravalle kotimaan myyntiin


ASIAKASREKISTERIN YLLÄPITÄJÄÄ


Haluamme panostaa henkilötietolain päivityksen tuomien vaatimusten mukaisesti asiakastietojen ylläpitoon ja jatkuvalla ylläpidolla varmistaa tietojen oikeellisuuden. Asiakasrekisterin ylläpitäjän tehtävään kuuluu olemassa olevien tietojen ylläpito, uusien asiakkaiden perustaminen sekä asiakastietojen käsittelyprosessin kehittäminen. Henkilönä olet tarkka, joustava ja asiakaslähtöinen. Ymmärrät asiakastietojen ylläpidon
tärkeyden ja jaksat puurtaa suurtenkin massojen päivitysten parissa. Sinulla on halu oppia lisää ja haluat parantaa asiakastyytyväisyyttä. Tarjoamme mahdollisuuden uralla etenemiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
• liiketalouden peruskoulutusta (merkonomi) tai vastaavaa
• vähintään kahden vuoden työkokemusta
• suomen ja englannin kielen taitoa
• hyvää yhteistyökykyä
• tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja analyyttisyyttä

Eduksesi luetaan
• ammattikeittiöalan tuntemus
• ruotsin kielen taito
• kokemus asiakaspalvelusta

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Lauri Saarikoski, puh. 0204 39 488. Täytä sähköinen hakemus 17.6.2018 mennessä tästä linkistä.

 


Haemme Keravan tehtaalle tuotekehityksen suunnittelutiimiin


TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ


Tuotekehitysinsinöörinä olet keskeisessä roolissa mukana projektien mekaniikkasuunnittelun ensiaskeleista aina tuotelanseerauksiin saakka.

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta
• Työntekijänä olet järjestelmällinen, aktiivinen ja ratkaisuhakuinen
• Toimit tehokkaasti ja luontevasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin
• Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet mielelläsi monessa mukana ja toimit joustavasti myös paineen alla
• Suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi

Odotamme sinulta
• Olet jo ehtinyt hankkia kokemusta mekaniikkasuunnittelutehtävistä
• AMK-insinöörin koulutusta soveltuvalta tekniseltä alalta
• 2D- ja 3D-työkalujen sekä PDM-järjestelmien toiminnan tuntemusta
• Vaiheistetun Lean-kokoonpanon sekä ohutlevyvalmistustekniikoiden tuntemusta
• Arvostamme painelaitetekniikkaan liittyvää osaamista

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae mukaan ammattilaisten joukkoomme täyttämällä hakemus tämän linkin kautta viimeistään 17.6. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Marko Immonen, puh. 0404854106 tai marko.immonen@metos.com.Haemme Keravalle kotimaan myyntiin


TARJOUSLASKIJAA


Lasket projektitarjouksia yksityisen ja julkisen sektorin tarjousasiakirjojen perusteella sekä laadit alustavia kustannusarvioita asiakkaidemme hankkeisiin. Koordinoit tarjouksiin liittyviä tietoja asiakkaiden, myyjien, tuotepäälliköiden, tehtaiden ja alihankkijoiden kanssa. Osallistut tarvittaessa myös projektipalavereihin. Olet tuloshakuinen ja osallistut myynnin tavoitteiden saavuttamiseen. Palat halusta auttaa asiakasta löytämään aina tarkoitukseensa parhaan ratkaisun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
• kaupallista tai teknillistä koulutusta
• tarkkuutta ja huolellisuutta

Eduksesi luetaan
• kokemus tarjouslaskennasta
• kokemus rakennusliikkeiden kanssa toimimisesta
• ammattikeittiöalan tunteminen
• ruotsin ja englannin kielen kirjallinen osaaminen
• hankintalain tunteminen
• teknisten piirustusten lukutaito

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä mukavien asiakkaiden, kilpailukykyisten tuotteiden sekä palveluiden parissa.
Lisätietoja tehtävästä antaa tarjousmyynnin päällikkö Pi Skogster puh. 040 353 6764. Täytä sähköinen hakemus 20.6.2018 mennessä tästä linkistä.

 
Haemme Keravalle kotimaan myyntiorganisaatioon

AMMATTIKEITTIÖSUUNNITTELIJAA


Suunnittelupalvelu on olennainen osa palvelupakettia, jonka avulla autamme ammattikeittiöitä menestymään.

Yhteistyössä asiakkaan ja myyjän kanssa laadit asiakkaan tarpeiden mukaisen keittiön tila-arvion, suunnittelet keittiön layoutin ja teet suunnitelman pohjalta laiteluettelon sekä kustannusarvion. Tarvittaessa myös visualisoit suunnitelmia 3D projektioin ja kalustekuvin. Projektien edetessä toteutusvaiheeseen laadit mitoituspiirustukset
laiteasennuksia varten. Tiimin jäsenenä osallistut suunnittelujärjestelmän ja siihen liittyvien työkalujen ylläpitoon ja kehittämiseen, kuten myös jatkuvaan tuotekoulutukseen.

Autat asiakasta löytämään aina tarkoitukseensa parhaan ratkaisun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaamisella sekä aktiivisuudellasi autat asiakasta ja saat asiakkaan luottamuksen. Haluat kehittyä myös tuotteiden ja palveluiden syväosaajaksi, jolloin parhaiten autat asiakastamme menestymään.

Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorissa Keravalla myyntinäyttelyn ja koulutuskeskus Metos Centerin yhteydessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
■ kaupallista, teknistä tai ammattikeittiöalan koulutusta
■ käytännön läheistä ja innovatiivista lähestymistapaa
■ hyvää avaruudellista hahmotuskykyä
■ projektityöskentelyn hallitsemista sekä hyvää ja aktiivista palveluasennetta
■ hyvää organisointikykyä
■ huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Eduksesi luetaan
■ ammattikeittiökokemus tai kokemus keittiösuunnittelusta ja/tai teknisestä
suunnittelusta
■ AutoCAD tai Revit -suunnitteluohjelmiston osaaminen
■ ruotsin tai englannin kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä mukavien asiakkaiden, kilpailukykyisten tuotteiden sekä palveluiden parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Janne Tirkkonen, puh. 040 154 9895. Täytä sähköinen hakemus 17.6.2017 mennessä tästä linkistä.


 
Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle