content/metos_render1.jpgKeukenplanning

De Metos afdeling - keukenplanning - plant en ontwerpt oplossingen voor allerhande faciliteiten : van grote centrale voedselproductie tot restaurants. De Metos ontwerpers kennen de laatste snufjes wat betreft voedseldiensten en bieden u de meest functionele en efficiënte oplossingen voor keukenmaterieel en werkprocessen. Met Metos als partner spaart u zowel tijd als geld.

 

 

Tekenbibliotheek

De Metos Tekenbibliotheek is een voortreffelijke hulp voor ontwerpers met AutoCAD. De bibliotheek bevat het materieel en de meubelstukken uit onze product catalogus. Elk icoon is bovendien uitgerust met technische gegevens en verbindingspunten. Het speciale menu maakt het geheel dan weer veel gebruiksvriendelijker.Download hier onze tekenbibliotheek

 

 


Download Symbol Library

 

 

 

Installatietekeningen

 

De Metos keukenontwerpers maken vlug en efficiënt volledige CAD-tekeningen voor zowel individuele producten als keukenprojecten, met informatie over afmetingen, water aan- en afvoerpunten en elektrische verbindingen. Op speciaal verzoek leveren we ook 3D-tekeningen ter illustratie van specifieke oplossingen.

 

 

 

content/metos_designers.jpg