Keukenplanning

De Metos afdeling - keukenplanning - plant en ontwerpt oplossingen voor allerhande faciliteiten : van grote centrale voedselproductie tot restaurants. De Metos ontwerpers kennen de laatste snufjes wat betreft voedseldiensten en bieden u de meest functionele en efficiënte oplossingen voor keukenmaterieel en werkprocessen. Met Metos als partner spaart u zowel tijd als geld.

Tekenbibliotheek

De Metos Tekenbibliotheek is een voortreffelijke hulp voor ontwerpers met AutoCAD. De bibliotheek bevat het materieel en de meubelstukken uit onze product catalogus. Elk icoon is bovendien uitgerust met technische gegevens en verbindingspunten. Het speciale menu maakt het geheel dan weer veel gebruiksvriendelijker.Download hier onze tekenbibliotheek

Download Symbol Library

Installatietekeningen

De Metos keukenontwerpers maken vlug en efficiënt volledige CAD-tekeningen voor zowel individuele producten als keukenprojecten, met informatie over afmetingen, water aan- en afvoerpunten en elektrische verbindingen. Op speciaal verzoek leveren we ook 3D-tekeningen ter illustratie van specifieke oplossingen.

Project supervisie op locatie

Op de lokale markten coördineren we volledige projecten in samenwerking met de verscheidene betrokken bouwpartners. Na het ontwerp, verzorgen wij ook levering en installatie van de volledige keuken. Op internationale markten werkt Metos met de beste lokale partners, waardoor de klant steeds op de beste manier wordt geholpen. Waar dan ook, is het in ons grootste belang dat onze producten in goede handen vallen.

Toegewijde After-Sales

Op lokale markten voorzien we in de meest efficiënte after-sales diensten en bieden we onze klanten specifieke onderhoudscontracten en analyses van materieel om een blijvende vlotte werking van uw toestellen te garanderen. Op de internationale markten voorzien we onze distributeurs en importeurs wereldwijd van technische training. Onze toegewijde export afdeling voor onderdelen verzekert snelle levering naar alle hoeken van de aardbol.

Individuele Product Training

Van zodra we een product of keukenproject installeerden, staat onze lokale chef klaar voor een individuele product training, want enkel correct gebruik van uw materieel zal de hoogste productiviteit en flexibiliteit van de keuken kunnen garanderen.

Opleiding en demonstraties

In het Metos Training Centrum organiseren onze chefs product presentaties, kookdemonstraties en opleidingen voor individuelen en groepen doorheen het jaar.

Metos Center

Het Metos Center voorziet verdere professionele opleiding in winstgevende én hoge-kwaliteit voedselproductie.