Ammattikeittiön energiatehokkuus

Tervetuloa Metoksen nettikurssille, jonka teemana on ammattikeittiön energiatehokkuus. Tämän materiaalin tarkoituksena on sekä testata vastaajien osaamista että antaa käytännön vinkkejä, joiden avulla energiaa voidaan hyödyntää entistä tehokkaammin. Materiaali on tehty monivalintakysymysten muotoon. Saat vastauksista välittömän palautteen, jolloin asiat jäävät tehokkaasti mieleen.

Pääset alkuun täyttämällä oheiset perustiedot. Halutessasi voit tulostaa itsellesi todistuksen suorituksestasi. Otamme erittäin mielellämme palautetta materiaalista. Palautteen voit antaa lopussa olevalla lomakkeella. Kaikkien vastaajien kesken arvomme joka kuukausi yhden Iittalan tuotepaketin.

Oppimateriaali on kerätty poimimalla havainnollisia esimerkkejä ruoanvalmistuksesta, kylmäsäilytyksestä, jakelusta ja astianpesusta. Tarkemmat ohjeet yksittäisten laitteiden tehokkaaseen, turvalliseen ja ympäristöystävälliseen käyttöön saat laitteiden omista käyttöohjeista. Tätä oppimateriaalia ei ole missään olosuhteissa tarkoitettu kumoamaan minkään markkinoilla olevan laitteen omia käyttöohjeita.
Copyright © 2013 Metos Oy Ab and Suorakonttori Oy CRM. All rights reserved.