Astianpesu ammattikeittiössä

Metos akatemia

Tervetuloa Metoksen nettikurssille, jonka teemana on astianpesu. Tämän materiaalin tarkoituksena on sekä testata vastaajien osaamista että antaa käytännön vinkkejä ja apua ammattikeittiöissä tapahtuvaan koneelliseen astianpesuun. Materiaali on tehty monivalintakysymysten muotoon. Saat vastauksista välittömän palautteen, jolloin asiat jäävät tehokkaasti mieleen.

Pääset alkuun täyttämällä oheiset perustiedot. Halutessasi voit tulostaa itsellesi todistuksen suorituksestasi. Otamme erittäin mielellämme palautetta materiaalista. Palautteen voit antaa lopussa olevalla lomakkeella. Kaikkien vastaajien kesken arvomme joka kuukausi yhden Iittalan tuotepaketin.

Oppimateriaali on kerätty siten, että se vastaisi mahdollisimman hyvin markkinoilla olevia ammattikäyttöön tarkoitettuja pesukoneita. Tarkemmat tiedot kunkin astianpesukoneen tehokkaaseen, turvalliseen ja ympäristöystävälliseen käyttöön saat kyseisen pesukoneen omista käyttöohjeista. Tätä oppimateriaalia ei ole missään olosuhteissa tarkoitettu kumoamaan minkään markkinoilla olevan pesukoneen omia käyttöohjeita.
Copyright © 2013 Metos Oy Ab and Suorakonttori Oy CRM. All rights reserved.