Metos Uutiset 2/2011 on ilmestynyt

( 8.9.2011 )

Metos Uutiset 2/2011 on postitettu asiakkaille viikolla 36.

Tässä numerossa kerromme lukijoillemme kylmäaineiden kehityksestä ja vaikutuksesta ympäristöön. Kurkistamme myös eräiden laitteiden sisään ja etsimme niistä suodattimia, jotka olisi hyvä pitää puhtaina. Aito lähiruoka puhuttaa edelleen, joten maistelemme aihetta useamman artikkelin kautta. Kehityspäällikkömme Petri Jurvanen tuo taas esiin asiakasnäkökulmaa pohtien hieman miksi ruoka maistuu tai ei maistu.

Lehdestä löydät myös kysytyt erikoistarjoustuotteemme. Tällä kertaa erikoishintaan on saatavilla mm. monikäyttöisiä paisto- ja ruskistuspeltejä. Niillä teet sen, mihin ruostumaton teräsastia ei vain yksinkertaisesti pysty ja saat paremman kypsennystuloksen paljon nopeammin ja helpommin. Lisäksi tarjouksessa on mm. lautastelinevaunu, kahvinkeittimiä, tehosekoitin, vihannesleikkuri ja jätevaunu. Keittiöpäällikkö Paavo Lintusen reseptiosuudessa tehdään mm. grillivartaita uusilla kätevillä varrastikuilla.

Vierailimme jälleen myös useissa keittiöissä, tällä kertaa Suomen lisäksi myös Virossa ja Itävallan Tirolissa. Kotimaista luonnonkauneutta ja makujen maisemaa välittää kuvamme ja tarinamme A. Ahlström Osakeyhtiön komeista ruukkimaisemista Noormarkusta. Sananmukaisesti tien päällä kävimme vilkaisemassa Hans Välimäen pop up –ravintolaa Turussa. Helsingin kaupungin Laakson sairaalan ravintokeskuskessa tutustuimme nykyaikaisiin keskitetyn jakelun logistisiin ratkaisuihin ja siihen, miten teknologia yhdessä osaavien ihmisten kanssa ruokkii myös etäkohteiden asiakkaita. Mukavia lukuhetkiä! Tässä joitakin suoria linkkejä tutustumiskohteisiimme:
- Teeninduskool Tallinna
- Kornkammer Itävalta
- A. Ahlström, Noormarkku

Haluatko tilata lehden tai tehdä osoitteenmuutoksen?

Jos et ole vielä Metos Uutiset -lehden tilaaja, niin voit tehdä tilauksen työpaikallesi tästä linkistä. Lähetämme lehden maksutta yritysten / yhteisöjen osoitteeseen.

Osoitteenmuutokset voi tehdä tästä tästä linkistä .

Metos Uutiset –lehden 2/2011 pdf-version saat näkyville tästä linkistä.