Metos Uutiset 1/2011 on ilmestynyt

( 11.4.2011 )

Metos Uutiset 1/2011 on postitettu asiakkaille viikolla 14.

Lehdestä saat tuoretta tietoa Vuoden Kokki 2011 -tapahtumasta. Ympäristöteeman alla kerromme uusinta tutkittua tietoa keittiön energian- ja vedenkulutuksesta. Kehityspäällikkömme Petri Jurvanen puolestaan pureksii palstallaan cook-chill-tuotantotapaa.

Lehdestä löydät myös kysytyt erikoistarjoustuotteemme . Tällä kertaa erikoishintaan on saatavilla mm. Metos M100 -kahvinkeitin, termoskannuja, mikroaaltouuni, Metos Karhu RN10 –yleiskone, musta eristetty kuljetuslaatikko sekä Metos Master Lux 60 EL astianpesukone. Keittiöpäällikkö Paavo Lintusen reseptiosuudessa tehdään tirripaistia, säräjuureksia ja marenkia.

Keittiökierroksella kävimme tutustumassa Primulan uuden herkkutehtaan yhteyteen rakennettuun tyylikkääseen lounasravintolaan ja kahvilaan sekä siihen arvomaailmaan, joka ohjaa koko yrityksen toimintaa. Kestävä kehitys näkyi myös Juankosken uudessa cook-chill-tuotantokeittiössä. Saimme myös terveisiä maailman meriltä MS Fennicalta, joka sananmukaisesti siirtää vuoria. Tutustuimme myös ikääntyneiden ruokapalveluihin Helsingin Seniorisäätiössä sekä tulevien ruokapalveluammattilaisten opetusympäristöön Etelä-Savon ammattiopiston harjoitus- ja optusravintola Innossa Mikkelissä. Tässä linkit keittiökierroskohteiden kotisivuille:
- Primulan Herkkutehdas
- Helsingin Seniorisäätiö
- Ravintola Inno

Haluatko tilata lehden tai tehdä osoitteenmuutoksen?

Jos et ole vielä Metos Uutiset -lehden tilaaja, niin voit tehdä tilauksen työpaikallesi tästä linkistä. Lähetämme lehden maksutta yritysten / yhteisöjen osoitteeseen.

Osoitteenmuutokset voi tehdä tästä tästä linkistä.

Metos Uutiset –lehden 1/2011 pdf-version saat näkyville tästä linkistä.