Ilmoittaudu uusiin käyttökoulutuksiin

( 8.6.2011 )

Laitteiden perusteellinen käyttökoulutus on kuulunut aina oleellisena osana Metoksen palveluvalikoimaan. Kaikissa asiakastyytyväisyyskyselyissä käyttökoulutus nousee korostetusti esille. Laitteiden tehokas hyödyntäminen, ergonomia ja työturvallisuus ovat keittiöille tärkeitä asioita.

Metos Centerissä käynnistettiin vuonna 2003 säännölliset yhdistelmäuunin ja kombipadan käyttökoulutukset, jotka täydensivät erinomaisesti keittiöissä tapahtuvaa käyttökoulutusta. Nämä tietyille laitetyypeille räätälöidyt koulutukset on rakennettu siten, että ne sopivat sekä keittiöille, jotka ottavat lähiaikoina käyttöön kyseiset laitteet että niille, jotka tarvitsevat aiheesta jatkokoulutusta.

Opetus tapahtuu tehokkaissa pienryhmissä, joihin otetaan korkeintaan 15 henkilöä. Ohjelma muodostuu luennoista, käytännön harjoituksista ja demoista. Koulutukset ovat Metoksen asiakkaille maksuttomia.

Ohjelma on seuraava:

12.00 Tavoitteiden määrittely
12.15 Teoriaosuus
14.00 Tauko
14.15 Käytännön harjoitukset; laitteiden tehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen käyttö
15.45 Yhteenveto, palaute
16.00 Päivä päättyy


Muistathan ilmoittautua koulutuksiin viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumisissa ja kaikissa muissa Metos Centeriä koskevissa tiedusteluissa sinua palvelee Pia Sundholm-Tallus, puhelin 0204 39 4341, sähköposti metos.center@metos.com. Osoite on Ahjonkaarre, 04220 Kerava. Sijaintimme voit katsoa Helsingin seudun puhelinluettelon sivulta 115:DV/00 tai tästä linkistä,

ILMOITTAUDU JA TARKISTA VARAUSTILANNE NETISSÄ

Nyt voit ilmoittautua myös netissä, jolloin näet samalla onko kursseille vielä vapaita paikkoja. Ilmoittautumissivun löydät osoitteesta www.metos.com/ilmoittautumiset,

Koulutusaiheet vuonna 2011

Metos Proveno -kombipata
Sekoittavat padat
Metos SelfCooking Center
Metos SelfCooking Center ja Vario Cooking Center
Kypsennyksen perusteet 1.
Kypsennyksen perusteet 2. -jatkokurssi (*
Astianpesu ja keittiöhygienia
Ruoankuljetus

*) Tarkoitettu Kypsennyksen perusteet 1. kurssin käyneille