Uudet Metos-kaapit tekevät kylmää entistä ekotehokkaammin

( 28.5.2010 )

Metoksen jää- ja pakastekaappien mallisto on uusiutunut. Merkittävin muutos on paksumpi eristys sekä parannettu ilmankierto kaapin sisällä. Näiden ansiosta energiankulutus on pudonnut huomattavasti. Metoksen koekeittiössä tehtyjen mittausten perusteella jääkaappien energiankulutus on pudonnut jääkaapeissa 22 ja pakastekaapeissa 33 prosenttia.

Uusien kaappien eristysmateriaali on valittu siten, että erinomaisen eristyskyvyn lisäksi se rasittaisi elinkaarensa aikana mahdollisimman vähän ympäristöä. Eristeen ponneaine on vesipohjainen, jonka ansiosta ilmakehän lämpenemistä kuvaava GWP-suhdeluku arvo on saatu putoamaan 1300:sta yhteen.

Metos S70- ja Metos S140- kaapeissa höyrystin on sijoitettu kaapin katon yläpuoliseen koneikkotilaan. Tämä helpottaa puhdistusta ja lisää kaapin nettotilavuutta. Uusissa kaapeissa oleva laaja lämpötila -alue tarjoaa entistä monipuolisemmat mahdollisuudet säätää kaappien lämpötila säilytettävien elintarvikkeiden asettamien vaatimusten mukaisesti. Kalvosuojattu elektroninen termostaatti on varustettu suurella näytöllä, josta käyttäjä voi katsoa lämpötilatietojen lisäksi vikatietoja, kuten asetettujen lämpötilarajojen poikkeamat.

Katso lisätietoja tuotesivuilta