Metos Professional Kitchen Planner er en brukervennlig og gratis applikasjon for design av de storkjøkkenløsningene som best dekker dine behov.

Metos Professional Kitchen Planner needs Adobe AIR runtime to work.
Download Adobe AIR to your own computer from the link below.
Install Adobe AIR first, then Metos Professional Kitchen Planner application.

Metos Professional Kitchen Planner inneholder over 600 symboler av de viktigste apparatene og utstyret i kjøkkenet, og gjør det mulig for deg og visualisere arealutnyttelse og kostnader i ditt kjøkken. Du kan tegne opp kjøkkenets vegger og strukturer og deretter fylle det med apparater og innredning. Ved å klikke på 3D-view kan du se planløsningen fra ulike vinkler. Du kan skrive ut planløsningen og du kan lagre den for senere redigering. For å få kostnadsfri tilgang til applikasjonen skal du bare laste den ned fra linken under. Applikasjonen fungerer både med PC og MAC.

Vær oppmerksom på at symbolene i applikasjonen er modellprodukter for bruk i planleggingsstadiet. Bilder realtert til kjøkkenets strukturelle design og tilbud bygger alltid på aktuelle tilgjengelige apparater. Hvis du ønsker hjelp til ditt prosjekt står Metos til din tjeneste. Send oss din planløsning så hjelper vi deg med detaljene og sender ett tilbud til deg.

www.metos.com